Туристичний посуд - це легке, міцне і компактне начиння для приготування довгоочікуваної похідної вечері. Миски, кухлі, ловилки, все це має бути призначене для складних диких умов.
Весь посуд може бути розділений на кілька категорій:
- Предмети для сервірування столу: тарілки, миски, миски, страви, салатниці, чашки, кружки, піали, склянки, чарки, келихи, стопки, блюдця, менажниці
- Вироби для приготування: каструлі, сковороди, сотейники, шумівки;
- Посудини для зберігання їжі.
Збираючи рюкзак у піший похід, туристи-початківці замислюються, а чи брати з собою посуд, і який? Для обідів та вечерь вам знадобиться невеликий набір приладів, який в туристичних колах називають КЛМН – кухоль, ложка, миска, ніж.